KOMBIWAR ZDROWE GOTOWANIE, SMAŻENIE, PIECZENIE, OPIEKANIE, PODGRZEWANIE ADLER AD 6304 - Kombiwar Adler AD 6304 znakomicie wesprze Cię zarówno w rutynowym, jak i okazjonalnym przygotowaniu zróżnicowanych dań.
Docenisz łatwość obsługi i oszczędność czasu, jaką Ci zapewni przy przygotowaniu posiłków. Kombiwar wykorzystuje nadmuch gorącego powietrza do ogrzewania potrawy. W zależności od potrzeb, możesz w nim komfortowo rozmrażać, podgrzewać, opiekać, a nawet grillować.
Dzięki regulacji czasu i temperatury opiekania, zakres osiągalnych do przygotowania potraw jest przeogromny. Innowacyjne wzornictwo objętość 12 litrów (z pierścieniem 18 litrów) Misa ze szkła żaroodpornego Regulacja temperatury w zakresie 125-250°C Zegar mechaniczny 0-60 minut z sygnałem dźwiękowym informującym o zakończeniu pracy Wyłącznik bezpieczeństwa Odłączany przewód zasilający W komplecie: - ruszt niski - ruszt wysoki - pierścień zwiększający pojemność o ok.
6 litrów - szczypce - stojak do pokrywy Moc: 1200 - 1400 W Zasilanie: 230V, 50Hz Instrukcja obsługi w języku polskim Gwarancja: 2 lata Kombiwar wykorzystuje nadmuch gorącego powietrza do ogrzewania potrawy.
W zależności od potrzeb, możesz w nim wygodnie rozmrażać, podgrzewać, opiekać, a choćby grillować. Dzięki regulacji czasu i temperatury opiekania, zakres możliwych do przygotowania potraw jest przeogromny.
Strumień powietrza skrupulatnie owiewa wszystkie elementy, dzięki temu są one przygrzewane równomiernie. Podobnie jak ma to miejsce w piekarnikach z termoobiegiem, z tą różnicą, iż piekarniki są dużo obszerniejsze i zużywają istotnie więcej energii do przygotowania takiej samej potrawy.
jednocześnie przygotowanie w kombiwarze odbywa się beztłuszczowo, dzięki temu możesz przygotować pyszne dania w sposób zdrowszy niż na przykład smażąc je na patelni. Wygodnie i bezpiecznie W kombiwarze cały proces odbywa się w sporej misie ( pojemność 12 litrów), wytworzonej ze szkła żaroodpornego.
Spokojnie zmieścisz w niej obiad dla wszystkich domowników. A jeśli Ci potrzeba jeszcze większej objętości, uzyskasz ją dzięki specjalnemu pierścieniowi nakładanemu na misę, który „dodaje" dopełniające kilka litrów.
Pokrywę z elementem grzewczym możesz bezpiecznie odłożyć na dedykowany do tego celu stojak. Z kolei dołączonymi do zestawu szczypcami wygodnie wyjmiesz gotowe produkty lub jeden z dwóch rusztów (w komplecie ruszt wysoki i niski), bez ryzyka poparzenia.
Kiedy akurat nie używasz kombiwaru, możesz odłączyć od urządzenia przewód zasilający, co nie tylko ułatwia przechowywanie, lecz też zapobiega uruchomienie poprzez dzieci....
justyna
Krolowa